Erhvervskonference udskydes til 2021

30. oktober 2020 Erhverv

Erhvervskonference ’Impact the Future’, som skulle være holdt den 11. november i Alsion, udskydes til 2021.

“Efter tæt dialog med regionale og nationale myndigheder, mener vi ikke, at det er et realistisk scenarie i november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor ser vi en udsættelse som den eneste mulighed og ansvarlige beslutning,” siger Sissel Hansen, medstifter af ‘Impact the Future’, i en pressemeddelelse.

Teamet bag konferencen er nu i gang med at få alt det praktiske på plads, så dørene kan åbnes op for det samme program i juni 2021, og det bliver også i Alsion og alle billetter solgt fra i dag af vil være gældende til den 1 juni 2021.

Hvis man har købt billet til arrangementet, kan man få pengene tilbage, men man skal oplyse dette til arrangørerne inden for 14 dage, hvilket alle billetholdere har modtaget en mail om, oplyser ’Impact the Future’ til SønderborgNYT.

På trods af udsættelsen af konferencen, planlægges der et gratis miniarrangement den 11.

Artiklen fortsætter under annoncen

november 2021 med titlen ‘How to define new leaderships standards for the 2030 Agenda’. Arrangementet kan opleves online på ’Impact the Future’s sociale mediekanaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...