Erhvervsservice inviterer til erhverstræf om fremtidens techtrends

19. marts er der Erhvervstræf. Arkivfoto: Ole Kæhler
19. marts er der Erhvervstræf. Arkivfoto: Ole Kæhler
26. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Erhvervsservice inviterer alle lokale virksomheder til årets erhvervstræf på BC Syd den 19. marts klokken 15:30, hvor der bliver dykket ned i fremtidens techtrends og deres betydning for virksomhederne.

”Kunstig intelligens og digitalisering er nogle af de vigtigste drivkræfter for fremtidens virksomheder, og vi vil gerne være med til at skabe de bedste betingelser for, at vores erhvervsliv kan udnytte det potentiale. Kunstig Intelligens, AI, og digitalisering er ikke kun noget, der angår de store virksomheder eller højteknologiske brancher. Det er noget, der berører alle typer af virksomheder, uanset størrelse, branche eller marked”, siger næstformand i Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, Bjørn Allerelleri Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi sætter en stor dyd i at være en erhvervsvenlig kommune, der skaber rammerne for et stærkt og dynamisk erhvervsliv. Vi vil gerne møde virksomhederne og derfor holder vi en lang række erhvervsorienterede borgermøder både i form af morgenmøder i byrådssalen, netværksmøde for turisme og handelsaktører, men også i form af erhvervstræffet”, siger udvalgsformand Kjeld Stærk.

”Erhvervstræffet er en oplagt mulighed for både iværksættere, SMVer og vækstende virksomheder at holde sig ajour med strømninger i erhvervslivet og få muligheden for at netværke med kendte og ukendte kollegaer. Vi håber på at en masse virksomheder igen i år vil støtte op om træffet, så vi sammen kan udvikle Sønderborg i en endnu mere erhvervsvenlig retning”, siger udvalgsformanden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erhvervstræf 2024 er en platform for vidensdeling og inspiration om aktuelle temaer og trends, men også de udfordringer, de kan medføre for de lokale virksomheder. I år sætter erhvervstræf fokus på, hvordan kunstig intelligens og digitalisering kan skabe nye muligheder og løsninger for virksomhederne.

”Der findes mange fordomme om kunstig intelligens, og derfor vil vi gerne inspirere og oplyse vores virksomheder om, hvad AI og digitalisering kan gøre for dem, og hvordan de kan komme i gang eller videreudvikle deres digitale strategi. Erhvervstræffet er en oplagt mulighed for at få ny viden og nye ideer, der kan gavne både virksomheden og dens medarbejdere”, siger Bjrøn Allerelli Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Træffet er gratis at deltage i, men kræver tilmelding på forhånd. Arrangementet vil byde på spændende oplæg fra både lokale og nationale eksperter og virksomheder, der arbejder med AI og digitalisering i praksis.

Man kan finde programmet og tilmelde sig på Sonderborg.dk

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...