Erhvervsudvalget skal lægge planer for vækst

6. januar 2014 Erhverv

Der arbejdes stadig ihærdigt på at skabe mere vækst i Sønderborg og nu er der kommet en ny plan, der skal bane vejen til fremtiden. Den er lavet af en arbejdsgruppe, som har været i tæt dialog med det etablerede erhvervsliv.by5

Blandt andet foreslår arbejdsgruppen, at iværksættere indenfor industri-området, skal tilbydes en periode på iFabrikken, hvor de kan udvikle deres ideer og undervejs have adgang til et rådgivernetværk. Andre rådgivere skal rådgives via SET.

Artiklen fortsætter under annoncen

I netværket omkring iværksættere er der ikke ligefrem begejstring for udspillet, fordi det betyder, at der ikke tilbydes samme service og muligheder for alle. En ny JYSK eller Bestseller vil ikke kunne få anden støtte end gode råd under opstarten.

Om den plan, som arbejdsgruppen fremlægger via SET, skal følges eller laves om, skal Erhvervsudvalget diskutere på deres første møde på onsdag.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...