Erhvervsudvalget skal lægge planer for vækst

6. januar 2014 Erhverv

Der arbejdes stadig ihærdigt på at skabe mere vækst i Sønderborg og nu er der kommet en ny plan, der skal bane vejen til fremtiden. Den er lavet af en arbejdsgruppe, som har været i tæt dialog med det etablerede erhvervsliv.by5

Blandt andet foreslår arbejdsgruppen, at iværksættere indenfor industri-området, skal tilbydes en periode på iFabrikken, hvor de kan udvikle deres ideer og undervejs have adgang til et rådgivernetværk. Andre rådgivere skal rådgives via SET.

Artiklen fortsætter under annoncen

I netværket omkring iværksættere er der ikke ligefrem begejstring for udspillet, fordi det betyder, at der ikke tilbydes samme service og muligheder for alle. En ny JYSK eller Bestseller vil ikke kunne få anden støtte end gode råd under opstarten.

Om den plan, som arbejdsgruppen fremlægger via SET, skal følges eller laves om, skal Erhvervsudvalget diskutere på deres første møde på onsdag.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...