Erhvervsudvalget tager på butiks- og restaurantbesøg

14. januar 2016 Sundeved

Repræsentanter fra kommunen og Vækstrådet har i 2015 besøgt knap 100 virksomheder, primært inden for produktion og fremstilling. Målet med besøgene var at styrke dialogen med det lokale erhvervsliv og det har resulteret i en ambitiøs analyse- og handlingsplan, der nu kan sættes i gang.

Jesper Smaling vil ud og besøger butikker og restauranter, så deres samarbejde med kommunen måske kan blive bedre.

Jesper Smaling vil ud og besøger butikker og restauranter, så deres samarbejde med kommunen måske kan blive bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fremgår af papirerne fra onsdagens møde i Erhvervsudvalget.

Besøgene har været en stor succes og erhvervsudvalget fortsætter nu besøgsrækken til områdets erhvervsliv.

I første halvår af 2016 besøger udvalget således 25 virksomheder inden for detailhandel og turisme. Udvalget har valgt at fokusere på netop denne type virksomheder dels for at få et indblik i de udfordringer, som denne branche står over for, og dels for at få en dialog om, hvordan kommunen og virksomhederne sammen kan være med til at bakke op om og understøtte realiseringen af Masterplan for Handel og Turisme.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi tager ud og lytter til, hvad restauranter og butikker mener, Sønderborg Kommune kan hjælpe dem med. Så enkelt er det faktisk”, siger socialdemokraternes Jesper Smaling til SønderborgNYT.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...