Erik Krogh kom med i de udvalg han håbede på

26. januar 2022 Politik
Erik Krogh
Erik Krogh

Venstres nye byrådsmedlem, Erik Krogh fra Broager, er yderst tilfreds med, at han fik plads i Teknik-, By- og Boligudvalget, Børne- og Uddannelsesudvalget og Udvalget for Bæredygtighed og Landdistrikter.

“Når jeg er glad for at være med i Teknik-, By- og Boligudvalget, så handler det om, jeg gerne vil være med til at lave noget, som bliver synligt og det er byggeri jo. For mig er det vigtigt, vi udvikler boligområder i hele kommunen og ikke alene i Sønderborg by”, siger Erik Krogh til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pladsen i Børne- og Uddannelsesudvalget vil Venstremanden bruge for at være med til at sikre, at børn trives i skolerne.

Udvalget for Bæredygtighed og Landdistrikter glæder Erik Krogh sig rigtigt meget til at arbejde i.

“Det er der, jeg kommer til at møde alle de frivillige kræfter, som arbejder på at gøre hele Sønderborg Kommune til at godt sted at bo og leve. Og det, at de er frivillige betyder jo, at det er ildsjæle, som brænder for deres ideer og de kan rigtigt meget”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så er de så heldige, at de får stor hjælp af Connie Mark Skovbjerg, som er landdistriktskoordinator”, siger Venstremanden og tilføjer:

“Både gennem Teknik-, By-og Boligudvalget og gennem Udvalget for Bæredygtighed og Landdstrikter kan jeg være med til at udvikle hele kommunen til gavn og glæde for alle os, der bor her og også til glæde for turister”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...