Erik Lauritzen: Godt regeringen måtte opgive udligningsreform

17. april 2018 Politik

Borgmester Erik Lauritzen er godt tilfreds med, at han selv via Danmark på Vippen og også Landsbyernes Fællesråd råbte så højt op om den ventede udligningsreform, at det blev hørt helt ind bag de tykke mure på Christiansborg.

Tirsdag har regeringen opgivet at finde et flertal og udligningsformen er, som flere andre ting, udskudt på ubestemt tid.

“Hvis vi får et flertal efter det næste folketingsvalg, kan udligningsreformen komme på bordet igen”, siger økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille til TV News.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen er ikke i tvivl om, hvorfor regeringen ikke fik opbakning:

“Tingene var ikke tænkt ordentligt igennem og det var det, som vi påpegede”, siger borgmesteren til SønderborgNYT.

Der har været regnet frem og tilbage på, hvad en udligningsreform ville betyde for Sønderborg Kommune.

“Der kan sagtens komme lidt småjusteringer, så vi skal have regnet det hele igennem endnu en gang”, siger Erik Lauritzen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...