Erik Lauritzen undres over Peter Hansens ord

10. april 2013 Politik
Peter Hansen rører ikke de sparede lockoutkroner.

– Venstres Peter Hansen siger i søndagens trykte avis, at de lønkroner, som spares, når lærerne er louckoutet, skal føres tilbage til skole området. Peter  Hansen siger, at han ikke vil slå mønt på konflikten og bruge pengene til asfalt eller snerydning, skriver den socialdemokratiske borgmesterkandidat Erik Lauritzen på facebook.

– Det lyder jo besnærende og kan sikkert – i nogles øjne – opveje, at Peter Hansen har været fortaler for en meget hård linje overfor lærerne. ”Nu skal lærerne knægtes.” Dét har været venstremandens holdning. Jeg er helt uenig i den retorik som også KL´s forhandler desværre har brugt, skriver Erik Lauritzen og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og hvad er det så Peter Hansen vil med pengene?  Give lærerne lidt ekstra når de engang får lov at komme på arbejde igen? Give pædagogerne pengene, fordi der har været ekstra pres på SFO’en? Gennemføre den forsømte undervisning i sommerferien? Eller skal pengene måske opveje det Venstre troede man ville spare på skolelukninger?

– Sagen er jo den, at der også er ekstraomkostninger i forbindelse med konflikten. De skal først dækkes ind og dernæst har eleverne jo krav på at få den mistede undervisning. Når det engang er klaret, er det nok begrænset, hvor mange penge der reelt er sparet, skriver socialdemokraten og slutter med et godt råd til sin modkandidat i jagten på borgmesterstolen:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vent nu lidt, Peter Hansen, inden du stiller vælgerne noget i udsigt. Du kunne let komme til at skuffe dem!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...