Erik Lorenzen: Fælleslisten følger den økonomiske politik

28. juni 2013 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådsmedlem Erik Lorenzen, Fælleslisten, skriver:

 

Venstre prøver  i flere  medier  at miskreditere Fælleslisten for at følge den økonomiske politik som er vedtaget af et enigt Byråd – og dermed også af Venstre. Ikke brugte økonomiske midler skal – som altid –  i kassen. Dette gælder også de 14,7 mio. som er tilbage, når de værste følger af lockouten er kompenseret. Fælleslisten havde gerne set at alle pengene var brugt i folkeskolen, men som lærerlønninger i april måned. Venstre stod fuldt bag den uforsonlige linje som KL kørte i forhold til lærerne, både lokalt og  landspolitisk. Holdningen var, at nu skulle lærerne en gang for alle bankes på plads. Der skulle ikke indgås noget kompromis. Der var kun en løsning, et diktat fra oven, lig med det regeringsindgreb KL havde i baghånden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lorenzen mener, at byrådsaftaler skal holdes.

 

Nu er den nye folkeskolelov vedtaget og vi kender nogle af de tiltag der er nødvendige i den forbindelse. Det kunne være etablering af lærerarbejdspladser på skolerne og andre  tiltag, der kan  genskabelærernes tillid og arbejdsglæde.

Disse ting eller andre delelementer af den ny folkeskolelov der på fornuftig vis og som der alligevel skal investeres i, støtter Fælleslisten fuldt ud. Men det skal være som konkret beskrevne sager på Børn- og Uddannelses-udvalgets dagsorden. Om det så er 5, 10 eller 15 mio., det tager vi i Fælleslisten  stilling til, når sagerne kommer frem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke som Venstre, der prøver at høste billige point ved bare at sige, at alle pengene skal blive inden for skoleområdet uden at kende formålet.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...