KV21: Erik Lorenzen vandt en plads i Byrådet trods sit partiskifte

18. november 2021 KV21

Tirsdag satte 314 vælgere deres kryds ud for Erik Lorenzen fra Socialdemokratiet og det krydser gjorde, at han er med på listen med socialdemokrater, som skal have en stol i Byrådssalen fra årsskiftet og fire år frem.

“Jeg var jo ret spændt, fordi jeg havde skiftet Fælleslisten ud med Socialdemokratiet. Men jeg gjorde det på den pæne måde, nemlig da jeg ikke var en del af byrådet”, siger nyvalgte Erik Lorenzen.

“Jeg har aldrig haft noget imod at politikere skifter parti, men de skal altså ikke gøre det midt i en byrådsperiode”, siger han og forklarer hvorfor:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Adskillige af byrådsmedlemmerne sidder jo ikke med ved bordet udelukkende på deres egne stemmer og man kan altså ikke bare skifte til et andet parti og tage andres stemmer med over i det”.

Erik Lorenzen fortæller, hans store interesse er børn og unge – især de sårbare.

“Og jeg vil da prøve, om jeg kan komme med i Børne- og Uddannelsesudvalget, men nu får vi at se”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...