Erling Duus: DI’s måling vil vise fremskridtene i Sønderborg

18. august 2016 Sundeved

Formanden for Dansk Industri i Sønderjylland, Erling Duus, ser frem til den 4. september, hvor Dansk Industris erhvervsvenlighedsmåling af kommunerne bliver sendt ud.

“Den kommer omkring den 4. september ved middagstid – og selvfølgelig får borgmesteren den inden, at den sendes ud til pressen”, siger industriformanden, som venter, at Sønderborg vil tage mange skridt op på rangstigen.

“Alt andet vil undre, fordi der virkeligt er gjort meget for at gøre Sønderborg mere erhvervsvenlig”, siger Erling Duus til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erhvervskontakten var et af de første skridt, siden er Sønderborg Erhvervsservice kommet til og Vækstrådet kan nu tage afsæt i en analyse, der beskriver Sønderborgs erhvervs-virkelighed og hertil kommer alle de ønsker fra erhvervslivet, som er kommet frem gennem dialog mellem erhvervsliv, Vækstrådet, Erhvervsservice og Erhvervsudvalget.

“Med alt det, der allerede er gjort og alt det, som kommer, så må Sønderborg tage et stort spring i den retning i målingen”, siger Erling Duus. Han har noteret sig, at det på ingen måde bare handler om hensigts-erklæringer og flotte skåltaler fra politikerne og han forventer, at handling gi’r forvandling.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når der er aktion, så vil det gi’ reaktion”, siger Erling Duus og reaktionen er positive svar i undersøgelsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...