Erling Duus: DI’s måling vil vise fremskridtene i Sønderborg

18. august 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Formanden for Dansk Industri i Sønderjylland, Erling Duus, ser frem til den 4. september, hvor Dansk Industris erhvervsvenlighedsmåling af kommunerne bliver sendt ud.

Erling Duus føler sig sikker på, at Sønderborg får god placering på ranglisten over erhvervsvenlighed i kommunerne.

Erling Duus føler sig sikker på, at Sønderborg får god placering på ranglisten over erhvervsvenlighed i kommunerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den kommer omkring den 4. september ved middagstid – og selvfølgelig får borgmesteren den inden, at den sendes ud til pressen”, siger industriformanden, som venter, at Sønderborg vil tage mange skridt op på rangstigen.

“Alt andet vil undre, fordi der virkeligt er gjort meget for at gøre Sønderborg mere erhvervsvenlig”, siger Erling Duus til SønderborgNYT.

Erhvervskontakten var et af de første skridt, siden er Sønderborg Erhvervsservice kommet til og Vækstrådet kan nu tage afsæt i en analyse, der beskriver Sønderborgs erhvervs-virkelighed og hertil kommer alle de ønsker fra erhvervslivet, som er kommet frem gennem dialog mellem erhvervsliv, Vækstrådet, Erhvervsservice og Erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med alt det, der allerede er gjort og alt det, som kommer, så må Sønderborg tage et stort spring i den retning i målingen”, siger Erling Duus. Han har noteret sig, at det på ingen måde bare handler om hensigts-erklæringer og flotte skåltaler fra politikerne og han forventer, at handling gi’r forvandling.

“Når der er aktion, så vil det gi’ reaktion”, siger Erling Duus og reaktionen er positive svar i undersøgelsen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...