Erling Lundgaard: Skattestigning sænker din og min velfærd

25. september 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Erling Lundsgaard, Venstre, skriver:

Ved den foreslåede skattestigning vil hver familie miste omkring 5000,- kr. pr. år. Det sænker den enkeltes velfærd. Ung som gammel.

Derfor vil jeg ikke være med til at hæve kommuneskatten og grundskyldspromillen. Jeg mener, at Sønderborg Kommune må prioritere sine indtægter og udgifter. Det gøres jo også i den enkelte familie. Her kan man jo heller ikke bare udskrive større regninger.

Erling Lundsgaard er bekymret for vores velfærd.

Erling Lundsgaard er bekymret for vores velfærd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danmark er kendetegnet ved et stærkt og robust velfærdssamfund. I Sønderborg Kommune vil jeg også de næste fire år arbejde for en ordentlig velfærd med vægt på varme hænder og høj kvalitet både for vores unge og ældre.

Dette kan gøres ved de rigtige økonomiske prioriteringer og målrette arbejdet for at sikre os alle den styrke og robusthed, der er kendetegnende ved det danske samfund.

Lad os stå sammen om en fremtidig stærk kommune.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...