Erling Lundsgaard genopstiller til Norlys’ repræsentantskab

10. januar 2023 Erhverv

Erling Lundsgaard fra Sønderborg genopstiller som din lokale repræsentant til repræsentantskabet i Norlys og i den forbindelse vil han gerne bede om din stemme, dine venner og naboers stemme, til at fortsætte arbejdet på at skaffe os alle grøn og vedvarende energi.

“Vi har i dag mange vindmøller og mange solcelleparker. Rigtigt godt og dem skal vi have flere af. Dog er der det problem, at uden vind og sol får vi heller ingen energi. Her bliver vi nødt til at tænke i nye baner og give forskerne mulighed for at arbejde videre med fjerde-generations værktøj til kernekraft, hvor en lille 20 fod container blandt andet kan forsyne en mindre by med vedvarende strøm”, siger Erling Lundgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er mange spændende perspektiver i, hvorledes vi skaffer den nødvendige, stabile strøm til alle forbrugere i fremtiden.

“Med mange års erfaring og med mod på fremtidens udfordringer vil jeg gerne anbefale, at du stemmer på mig til Norlys’ repræsentantskab i perioden 9. – 30. januar 2023″.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...