Erling Lundsgaard har tillid til sin partiformand

15. oktober 2013 Politik

Venstreformand Lars Løkke Rasmussen har købt alt for dyre flybilletter i forbindelse med sit formandsskab for klimafonden GGGI, mener hans kritikere. Og nu har han så sendt et brev til alle Venstres medlemmer, hvor han beklagede, at flybilletterne har fyldt så meget, oplyser dr.syd.

I Sønderborg mener venstremand Erling Lundsgård ikke at sagen om flybilletterne vil få den store konsekvens til kommunalvalget.

Erling Lundsgaard tror ikke, Lars Løkke-kritik påvirker valget i Sønderborg.

Erling Lundsgaard tror ikke, Lars Løkke-kritik påvirker valget i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kritikere mener, at Lars Løkke bruger for mange penge på sig selv.

Kritikere mener, at Lars Løkke bruger for mange penge på sig selv.

– Jeg går ud fra, at de der støtter et parti, baserer deres grundlag på, hvad de får oplysninger om og ikke kun, hvad pressen skriver, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstres formand har i tv sagt, han har taget initiativ til at ændre de rejseregler, der er i klimafonden. Regler, som han angiveligt selv var med til at indføre.

Det skal nævnes, at organisationens rejseudgifter er godtkendt af både intern og ekstern revision – og at andre verdensorganisationer rejser på samme betingelser. Eksempelvis NATO.

Lars Løkke vil også se på det honorar på 30.000 kr. om året, han får fra Løkkefonden, som har et socialt formål.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...