Erling Lundsgaard har tillid til sin partiformand

15. oktober 2013 Politik

Venstreformand Lars Løkke Rasmussen har købt alt for dyre flybilletter i forbindelse med sit formandsskab for klimafonden GGGI, mener hans kritikere. Og nu har han så sendt et brev til alle Venstres medlemmer, hvor han beklagede, at flybilletterne har fyldt så meget, oplyser dr.syd.

I Sønderborg mener venstremand Erling Lundsgård ikke at sagen om flybilletterne vil få den store konsekvens til kommunalvalget.

Erling Lundsgaard tror ikke, Lars Løkke-kritik påvirker valget i Sønderborg.

Erling Lundsgaard tror ikke, Lars Løkke-kritik påvirker valget i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kritikere mener, at Lars Løkke bruger for mange penge på sig selv.

Kritikere mener, at Lars Løkke bruger for mange penge på sig selv.

– Jeg går ud fra, at de der støtter et parti, baserer deres grundlag på, hvad de får oplysninger om og ikke kun, hvad pressen skriver, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstres formand har i tv sagt, han har taget initiativ til at ændre de rejseregler, der er i klimafonden. Regler, som han angiveligt selv var med til at indføre.

Det skal nævnes, at organisationens rejseudgifter er godtkendt af både intern og ekstern revision – og at andre verdensorganisationer rejser på samme betingelser. Eksempelvis NATO.

Lars Løkke vil også se på det honorar på 30.000 kr. om året, han får fra Løkkefonden, som har et socialt formål.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...