Erling Lundsgaard: Kultur og Idræt – også på kasernen

8. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Erling Lundsgaard, Venstre, skriver:

Sønderborg Kommune skal fortsat udvikle et aktivt kulturliv med sang, musik, kunst, idræts- og fritidsliv. Dette er fundamentet for det gode liv og giver os en fælles forståelse af os selv og af hinanden. Ikke mindst ude i de små lokalsamfund.

Erling Lundgaard vil have dygtige og aktive unge mennesker ind på kasernen.

Erling Lundgaard vil have dygtige og aktive unge mennesker ind på kasernen.

Artiklen fortsætter under annoncen

En stærk kultur forsvinder med fraflytning den 4. april 2014 af Hærens Sergentskole. Her har vi alle en kæmpe opgave i at føre gamle traditioner videre, samt muligheden for at udtænke nye kulturelle tiltag.

Jeg kunne godt forestille mig kasernebygningerne blandt andet blev brugt til kultur, samtidig med at bygningerne blev fyldt med unge studerende, som kunne være med til at videreudvikle Sønderborg som aktiv kulturel uddannelsesby.

Kultur giver mulighed for identitet og drømme for fremtiden. Kultur må gerne provokere, fordi kultur derved skærper vores nysgerrighed og udfordrer vores opfattelse af verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os gerne tænke kulturen ind i en efterskole, håndboldakademi, sygeplejeuddannelse, teknologiuddannelse, iværksætteruddannelse og meget andet i mulighederne i kasernebygningerne.

Bygningerne er der – vi skal bare gå i gang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk