Esben Dahl Sørensen og Mikkel Ballegaard Pedersen skal styrke Danfoss’ internationale afdeling

6. august 2021 Erhverv

Esben Dahl Sørensen er ny Public Affairs Manager hos Danfoss, og Mikkel Ballegaard Pedersen tiltræder stillingen som Regional PR Lead.

Det fortæller Danfoss i en pressemeddelelse.

Esben Dahl Sørensen tiltrådte den 1. august. Han er 35 år, og kommer med mere end 10 års erfaring inden for politisk interessevaretagelse. Han begyndte sin karriere i Udenrigsministeriet, og har siden været public affairs rådgiver hos konsulenthuset Advice og i biofarmaselskabet AbbVie. Senest har han været politisk chef i DJØF, hvor han har været det seneste 2½ år. Esben Dahl Sørensen er uddannet fra CBS i København.

Artiklen fortsætter under annoncen

Esben Dahl Sørensen refererer til Andrea Voigt, der selv er nytiltrådt politisk chef. Hun er fra Tyskland, men arbejder ud fra Danfoss’ kontor i Bruxelles. Esben Dahl Sørensen har ansvaret for den danske interessevaretagelse, og har kontor i Amaliegade. Han skal styrke Danfoss’ position i Danmark som leverandør af bæredygtige og energibesparende løsninger, der kan sikre den grønne omstilling.

Mikkel Ballegaard Pedersen er 29 år, og kommer fra en stilling som kommunikationskonsulent i det danske medicinalselskab H. Lundbeck A/S. Han er cand.mag. fra Syddansk Universitet. I studietiden var han bl.a. på Den Danske Ambassade i Kina og som researcher på Hudson Institute i Washington DC. Han var landsformand for Konservativ Ungdom 2014-2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mikkel  Ballegaard Pedersen refererer til kommunikationschef Kasper Elbjørn, der tiltrådte 1. april. Mikkel Ballegaard Pedersen skal løfte mediedækningen på nationalt og regionalt niveau i Danfoss’ markeder i Europa, USA og Asien for at sikre, at både nye og eksisterende kunder samt andre aktører kender Danfoss’ løsninger til at reducere energiforbruget over elektrificering til digitale løsninger, der markant reducerer CO2-udledninger. Han vil ligeledes arbejde kontoret i Amaliegade i København.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Danfoss har udviklet sig til en vigtig global spiller, der leverer energibesparende løsninger til blandt andet bilindustri, energisektor og byggebranche. Den grønneste energi er den vi ikke bruger, og vores energibesparende løsninger er altafgørende, hvis vi skal i mål med den grønne omstilling og honorere Paris-aftalen”, siger Martin Rossen, SVP, Group Communication & Reputation, Danfoss.

”Det er jo decideret håbløst, at vi ikke i langt højere grad bruger overskudsvarmen fra for eksempel supermarkeder og datacentre og Danfoss har hovedansvaret for, at alle aktører forstår værdien af at bruge energien klogere end i dag. Derfor skal vi også have industriens stærkeste hold til at fortælle om løsningerne. Esben Dahl Sørensen og Mikkel Ballegaard Pedersen supplerer vores internationale afdeling rigtig godt, og jeg glæder mig til at se dem bidrage i samarbejde med alle de gode kolleger,” siger Martin Rossen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...