Espresso House i Borgen er åben

16. januar 2020 Erhverv

Torsdag åbnede det nye Espresso House i Borgen og på åbningsdagen var der goodiebags til de første 100 kunder og i dem var der blandt meget andet både rigtig god kaffe og te.

“I Espresso House byder vi på virkelig god kaffe af alle slags. De kaffebønner, som vi bruger, de er blandt de fem procent af de allerbedste i verden”, siger kaffebarleder Amanda Cathrin Andersen til SønderborgNYT.

“Vi har altid friske madvarer og brødet er fra Byens Brødhus, fordi vi har valgt det lokale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har en rigtig god relation til Byens Brødhus, der også kan se det rigtige i, at Espresso House i Borgen har noget sønderjysk”, siger kaffebarlederen og fortæller så, at der selvfølgelig også tænkes i bæredygtighed.

“Halvdelen af vors sortiment er plantebaseret og så byder vi også på vegetar-sandwiches. Selvfølgelig har vi et stort udvalg af madvarer og kager, som vores gæster kan nyde til kaffen”, siger Amanda Cathrin Andersen.

Espresso House er startet i Sverige.

“Så vi er den skandinaviske udgave af Starbucks”, siger kaffebarlederen.

To Go – eller en pause

“I Espresso House kan man handle ‘to go’ og så kan man give sig selv en pause, sætte sig i vores skønne lokale og nyde sin kaffe og sin mad sammen med gode venner, familien eller en kollega”, siger Amanda Cathrin Andersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk