Espresso House i Borgen er åben

16. januar 2020 Erhverv

Torsdag åbnede det nye Espresso House i Borgen og på åbningsdagen var der goodiebags til de første 100 kunder og i dem var der blandt meget andet både rigtig god kaffe og te.

“I Espresso House byder vi på virkelig god kaffe af alle slags. De kaffebønner, som vi bruger, de er blandt de fem procent af de allerbedste i verden”, siger kaffebarleder Amanda Cathrin Andersen til SønderborgNYT.

“Vi har altid friske madvarer og brødet er fra Byens Brødhus, fordi vi har valgt det lokale. Vi har en rigtig god relation til Byens Brødhus, der også kan se det rigtige i, at Espresso House i Borgen har noget sønderjysk”, siger kaffebarlederen og fortæller så, at der selvfølgelig også tænkes i bæredygtighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Halvdelen af vors sortiment er plantebaseret og så byder vi også på vegetar-sandwiches. Selvfølgelig har vi et stort udvalg af madvarer og kager, som vores gæster kan nyde til kaffen”, siger Amanda Cathrin Andersen.

Espresso House er startet i Sverige.

“Så vi er den skandinaviske udgave af Starbucks”, siger kaffebarlederen.

To Go – eller en pause

“I Espresso House kan man handle ‘to go’ og så kan man give sig selv en pause, sætte sig i vores skønne lokale og nyde sin kaffe og sin mad sammen med gode venner, familien eller en kollega”, siger Amanda Cathrin Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...