Espresso House – Nordens største kaffebarkæde – åbner i Borgen

3. oktober 2019 Erhverv

Det er ingen tilfældighed når Nordens største kaffebarkæde vælger Borgen i Sønderborg som deres næste lokation.

”Vi har haft et godt øje til Sønderborg de seneste par år, så da muligheden for et spændende lejemål i Borgen opstod, slog vi til”, fortæller Claus Skovfoged, direktør for Espresso House Danmark, i en pressemeddelelse.

”Sønderborgs tiltrækningskraft på gæster fra Sønderjylland og fra Nordtyskland, og med masser af turisme gør naturligvis byen interessant for os”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Espresso House er langt mere end en kaffebar, og har masser af andet på menuen. Baristaerne brygger et stort udvalg af Chai Latte, ægte varm chokolade og økologisk te. Til at stille den søde tand serverer kæden kager fra eget bageri og et lækkert udvalg af salater og frisklavede sandwiches til den store eller lille sult.

Og så selvfølgelig kolde drikke for enhver smag, for eksempel favoritten Frapino. Med andre ord vil der være fristelser, hvad enten man har lyst til at hente en kop dampende varm kaffe på vej til job, en pause fra shoppingen eller at lade op til biografturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den optimale beliggenhed ved Borgens hovedindgang giver Espresso House adgang til et stort udendørsareal, der i sommerhalvåret vil være indrettet med loungemøbler, lys, beplantning og masser af hygge.

Espresso House åbner i Borgen foråret 2020 efter en omfattende nyindretning af de 225 m2 store lokaler.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...