Ester Schmidt har solgt sin Bog og Idé i Perlegade

5. november 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Bog & Idé i Perlegade og Bog & Idé i Borgen har 1. november fået samme ejere.

“Det er Michael Schölarth og Rasmus Madsen, som købte butikken i Borgen efter Arnold Buscks konkurs i foråret, som nu også har købt butikken i Perlegade af Ester Schmidt”, fortæller Tine Gefke fra Bog & Idé i Borgen.

Personalemæssigt er det helt de samme ansatte, som fortsat vil være at finde i butikkerne – dog vil personalet rokere lidt rundt mellem butikkerne, så det fra nu af er ét team, der skal dække to lokationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Foreløbig bevares begge butikker som de kendes nu – der er dog planer om, hvis det helt rigtige lokale i byen kan findes, at samle begge butikker i et rigtig stort lokale. Det vil give gode muligheder for at have flere varer, nye varegrupper, skabe et lækkert børneunivers og meget andet, som der ikke er plads til nu”, siger Tine Gefke til SønderborgNYT..

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...