Ester Schmidt har solgt sin Bog og Idé i Perlegade

5. november 2020 Erhverv

Bog & Idé i Perlegade og Bog & Idé i Borgen har 1. november fået samme ejere.

“Det er Michael Schölarth og Rasmus Madsen, som købte butikken i Borgen efter Arnold Buscks konkurs i foråret, som nu også har købt butikken i Perlegade af Ester Schmidt”, fortæller Tine Gefke fra Bog & Idé i Borgen.

Personalemæssigt er det helt de samme ansatte, som fortsat vil være at finde i butikkerne – dog vil personalet rokere lidt rundt mellem butikkerne, så det fra nu af er ét team, der skal dække to lokationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Foreløbig bevares begge butikker som de kendes nu – der er dog planer om, hvis det helt rigtige lokale i byen kan findes, at samle begge butikker i et rigtig stort lokale. Det vil give gode muligheder for at have flere varer, nye varegrupper, skabe et lækkert børneunivers og meget andet, som der ikke er plads til nu”, siger Tine Gefke til SønderborgNYT..

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...