Et hjem i Avnbøl åbner dørene for Musik i Privaten

29. oktober 2019 Sundeved

Chaplins film og musik er kendt og elsket af mange og søndag den 10. november klokken 15 er der mulighed for et genhør med de kendte melodier fra Chaplin-filmene arrangeret for cello og klaver, når ‘Musik i Privaten’ indtager Avnbøl.

De skønne toner leveres af Martha Petri på cello og Frank Laue på klaver, skriver Sønderborg Musikråd.

Værterne byder på kaffe og lagkage.

Pris: 40 kr.

Tilmelding sker på telefon 6094 2758.

Ni koncerter i private hjem

Fra september til januar åbner et enkelt forsamlingshus og ni fantastiske private værter deres hjem til koncerter, der spænder fra pop, rock, beat og folk til jazz og klassisk.

Med geografisk spredning fra Kegnæs, Svenstrup, Sønderborg og Avnbøl til Gråsten har alle borgere i Sønderborg kommune mulighed for at opleve den intensitet, intimitet og det musikalske nærvær, som en koncert i ‘privaten’ tilbyder.

Musik i Privaten er et projekt der går ud på at opleve musik i nye rammer, og skabe uhøjtidelige og intime koncerter.

En eftermiddag eller aften hvor formålet er at bringe musikken “tættere på”, og styrke gamle og nye relationer igennem fælles musikalske oplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...