Et kig på politiets døgnrapport

16. marts 2016 112

Tirsdag blev der igen anmeldt en del indbrud til politiet i Sønderborg.

I tidsrummet fra tirsdag den 8. til lørdag den 12. marts har indbrudstyve forsøgt at bryde en dør op til en lejlighed på Ringgade i Gråsten. Der var efterladt en masse mærker i og omkring døren, men det var ikke lykkedes for tyvene at komme ind. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” rel=”attachment wp-att-35937″>

Det lykkedes til gengæld på Lynghaven i Sønderborg natten mellem mandag og tirsdag. Et vindue til køkkenet var brudt op og tyven har stjålet såkaldte murstenssmykker, som er et armbånd og en halskæde. Derudover blev der stjålet en vielsesring der har navnet ”Louise” indgraveret, oplyser politiet.

Fra en personbil, der holdt parkeret på Møllegade, overfor lægehuset, blev der stjålet en taske med forskelligt tøj, en toilettaske og en computer. Tyven var kommet ind i bilen ved at knuse venstre siderude ind til bagsædet.

Mellem søndag og tirsdag blev en dør brudt op i en lejlighed i Nørager. Der blev tilsyneladende ikke blevet stjålet noget fra lejligheden.

Det samme skete på Møllegade i en erhvervsejendom natten til onsdag.Ved to-tiden blev en rude i en dør sparket ind, men tyvene blev formentlig forstyrret. I hvert fald havde der ikke været nogen inde på stedet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk