EU-afstemning: Er Bruno Clausen udlands-frivillig?

3. december 2015 Politik

Det kan undre en del, at Bruno Clausen er tilforordnet på afstemningsstedet i Dybbølhallen, når han er der på grund af sit kandidatur i Alsisk Parti, der arbejder for at få gjort Als til en republik.

Venstremand Claus Klaris og republikaner Bruno Clausen.

Venstremand Claus Klaris og republikaner Bruno Clausen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om den jyske del af Sønderborg kommune vil med eller ikke med i tilvalgsordningen kan næppe interessere en republikaner, der mener, at Als skal løsrive sig fra Rest-Danmark.

“Men her på den jyske side arbejder jeg fint sammen med Claus Klaris fra Venstre”, siger Bruno Clausen til SønderborgNYT.

Om stemmedeltagelsen siger Claus Klaris:

“Lige nu er der lidt run på, fyraftensrykket”, siger han. Dagen igennem er vælgerne kommet dryssende og efter klokken 19 plejer der ikke at komme nævneværdigt mange på et valgsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klokken 17 havde lidt over halvdelen af Dybbølhallens vælgere stemt.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...