EU-afstemning: Er Bruno Clausen udlands-frivillig?

3. december 2015 Politik

Det kan undre en del, at Bruno Clausen er tilforordnet på afstemningsstedet i Dybbølhallen, når han er der på grund af sit kandidatur i Alsisk Parti, der arbejder for at få gjort Als til en republik.

Venstremand Claus Klaris og republikaner Bruno Clausen.

Venstremand Claus Klaris og republikaner Bruno Clausen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om den jyske del af Sønderborg kommune vil med eller ikke med i tilvalgsordningen kan næppe interessere en republikaner, der mener, at Als skal løsrive sig fra Rest-Danmark.

“Men her på den jyske side arbejder jeg fint sammen med Claus Klaris fra Venstre”, siger Bruno Clausen til SønderborgNYT.

Om stemmedeltagelsen siger Claus Klaris:

“Lige nu er der lidt run på, fyraftensrykket”, siger han. Dagen igennem er vælgerne kommet dryssende og efter klokken 19 plejer der ikke at komme nævneværdigt mange på et valgsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klokken 17 havde lidt over halvdelen af Dybbølhallens vælgere stemt.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...