EU-afstemning: Lokale folketingsmedlemmer glæder sig over det klare Ja

Ellen Trane Nørby var valgtilforordnet. Foto: Ole Kæhler
Ellen Trane Nørby var valgtilforordnet. Foto: Ole Kæhler
1. juni 2022 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Folketingsmedlem Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet er yderst tilfreds med, at det blev et stort Ja til at Danmark afskaffer forsvarsforbeholdet.

“Jeg vil sige tillykke til Danmark med det klare resultat og så må jeg sige, jeg gerne havde set en større valgdeltagelse”, siger Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

“Valgresultatet viser, at vi står sammen mod mørke kræfter”.

Ellen Trane Nørby fra Venstre er også glad for, at så stor en del af danskerne – også i Sønderborg – har stemt ja til at afskaffe forbeholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tiden er tilsammenhold og til at vores demokratier står sammen i kampen for frihed”, siger Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT.

“Afstemningen viser også en meget stor opbakning til, at Danmark  fremover skal være fuldt og helt engageret i forsvars- og sikkerhedssamarbejdet i Europa”, siger hun og fortsætter:

“Det glæder mig, fordi friheden er under pres  og Putins angreb på Ukraine viser, at vi aldrig må tage fred, frihed og sikkerhed for givet”.

 

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...