EU-penge venter på syddanske ansøgninger

3. december 2013 Erhverv

Syddanske virksomheder og forskningsinstitutioner får nye muligheder for at hente EU-midler hjem til regionen med EU’s nye program for forskning og innovation, Horizon 2020, oplyser tv.syd.eu

Det var budskabet fra minister for forskning, innovation og videregående uddannelser Morten Østergaard på et debatmøde i Europa-Parlamentet i Bruxelles mandag, som Det Syddanske EU-kontor har arrangeret sammen med de øvrige regioners kontorer i Bruxelles.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med 525 mia. kr. i puljerne er der flere penge end tidligere, bureaukratiet bliver mindre, og endelig er midlerne i højere grad målrettet virksomheder med udviklingsprojekter, der kan være med til skabe vækst og nye arbejdspladser.

Regionsdirektør for Region Syddanmark, Mikkel Hemmingsen, har fokus på debatmødet i Bruxelles. EU-midler til innovation har stor betydning for udvikling af regionen, og han håber derfor, at virksomhederne og andre med gode ideer åbner øjnene for de nye muligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...