EU-penge venter på syddanske ansøgninger

3. december 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Syddanske virksomheder og forskningsinstitutioner får nye muligheder for at hente EU-midler hjem til regionen med EU’s nye program for forskning og innovation, Horizon 2020, oplyser tv.syd.eu

Det var budskabet fra minister for forskning, innovation og videregående uddannelser Morten Østergaard på et debatmøde i Europa-Parlamentet i Bruxelles mandag, som Det Syddanske EU-kontor har arrangeret sammen med de øvrige regioners kontorer i Bruxelles.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med 525 mia. kr. i puljerne er der flere penge end tidligere, bureaukratiet bliver mindre, og endelig er midlerne i højere grad målrettet virksomheder med udviklingsprojekter, der kan være med til skabe vækst og nye arbejdspladser.

Regionsdirektør for Region Syddanmark, Mikkel Hemmingsen, har fokus på debatmødet i Bruxelles. EU-midler til innovation har stor betydning for udvikling af regionen, og han håber derfor, at virksomhederne og andre med gode ideer åbner øjnene for de nye muligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...