EU-penge venter på syddanske ansøgninger

3. december 2013 Erhverv

Syddanske virksomheder og forskningsinstitutioner får nye muligheder for at hente EU-midler hjem til regionen med EU’s nye program for forskning og innovation, Horizon 2020, oplyser tv.syd.eu

Det var budskabet fra minister for forskning, innovation og videregående uddannelser Morten Østergaard på et debatmøde i Europa-Parlamentet i Bruxelles mandag, som Det Syddanske EU-kontor har arrangeret sammen med de øvrige regioners kontorer i Bruxelles.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med 525 mia. kr. i puljerne er der flere penge end tidligere, bureaukratiet bliver mindre, og endelig er midlerne i højere grad målrettet virksomheder med udviklingsprojekter, der kan være med til skabe vækst og nye arbejdspladser.

Regionsdirektør for Region Syddanmark, Mikkel Hemmingsen, har fokus på debatmødet i Bruxelles. EU-midler til innovation har stor betydning for udvikling af regionen, og han håber derfor, at virksomhederne og andre med gode ideer åbner øjnene for de nye muligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...