EU-Valg: Lars Løkke og Ulla Tørnæs besøger Universe

1. maj 2014 Politik

Artiklen fortsætter under annoncen

5em; font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; vertical-align: baseline;”>Der er nu mindre end en måned til, at danskerne skal stemme til Europa-Parlamentsvalget og tage stilling til den fælles europæiske patentdomstol. Derfor skyder Venstres formand Lars Løkke Rasmussen og Venstres spidskandidat Ulla Tørnæs valgkampen i gang med en række virksomhedsbesøg og gadeaktiviteter fra fredag, hvor de besøger Universe.Universe

– Vi skal sikre Venstre det bedst mulige valg, så vi kan få så stor indflydelse i Europa-Parlamentet som muligt. Venstre arbejder målrettet på et ja til den fælles EU-patentdomstol. Det vil fjerne bøvl, bureaukrati og høje omkostninger for især de små og mellemstore virksomheder. Et ja til den fælles europæiske patentdomstol er et ja til danske arbejdspladser, siger Lars Løkke Rasmussen.

Venstres spidskandidat Ulla Tørnæs ser frem til at komme ud og diskutere EU-politik med danskerne.

– Jeg glæder mig rigtigt meget til valgkampen, hvor det gælder om at overbevise danskerne om, at Venstres EU-politik er den rigtige. Venstre vil have flere arbejdspladser og mere frihandel. Det er sund fornuft. Samtidig skal vi forhindre ufornuftige tiltag, for EU skal ikke være nogen social union, hvor EU-borgere efter ganske kort tid får fuld adgang til danske sociale ydelser som f.eks. børnepenge, SU eller dagpenge, siger Ulla Tørnæs.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk