EUC Syd: Årets Læreplads er Vitfoss i Gråsten

20. oktober 2016 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Dommerkomiteen på EUC Syd har været samlet og har udpeget Gråsten-virksomheden Vitfoss som vinder af Årets Læreplads 2016.

Det er lager og logistikoperatør-lærling Mette Kolb, der står bag indstillingen af sin læreplads.

Mette Kolb er lærlig på Årets Læreplads.

Mette Kolb er lærlig på Årets Læreplads.

Vitfoss rådgiver i værdiskabende løsninger til animalsk produktion og har omkring 500 ansatte, hvoraf de 35 er i Gråsten.

Mette Kolb har i sin nominering lagt vægt på, at hun har en meget varieret berøringsflade, at Vitfoss giver hende mulighed for at udføre arbejdsopgaver på lige fod med de fastansatte i teams og ydermere, at hun har rig lejlighed for at omsætte sin viden fra skolens teori til virkelighedens praksis.

Det er essentielle parametre, når man er i lære.

Det er vigtigt for mig, at jeg kan se en sammenhæng mellem teori og praksis, og hos Vitfoss får jeg lov til at afprøve den mere teoretiske indgang i virkeligheden, som jeg lærer på skoleforløbene”, siger Mette Kolb i en pressemeddelelse.

Mette Kolb oplever, at man hos Vitfoss hjælper hinanden på tværs af opgaver, og virksomheden har for eksempel udvist hensyn og fleksibilitet ved at ændre i hendes arbejdstider, så hun kan benytte det offentlige transportsystem mellem Sønderborg og arbejdspladsen i Gråsten.

De ændrede arbejdstider har i øvrigt også vist sig at være positive for virksomheden, fordi hun nu overlapper ind i aftenholdet, hvilket er en stor hjælp.

EUC Syds direktør Finn Karlsen overrækker prisen til Vitfoos ved et arrangement i Aabenraa på tirsdag.

EUC Syd modtog i år 36 nomineringer til Årets Læreplads inden for 14 forskellige fag lige fra bl.a.

automatiktekniker, skorstensfejer og cater til mekaniker, ernæringsassistent og frisør.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...