EUC Syd-lærer belønnet med pris for sikkerhed

9. februar 2016 Uddannelse

Erik Hansen, tømrerfaglærer på EUC Syd i Sønderborg modtog i lørdags under Skills danmarksmesterskaberne i Fredericia prisen for at være en af Danmarks “sikreste faglærere” inden for bygge- og anlægsbranchen.

Ud over æren blev han belønnet med en check på 3.000 kr.

Erik Hansen fik en stor check. Foto: EUC Syd

Erik Hansen fik en stor check. Foto: EUC Syd

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen gives til en lærer, der har fået en god ide til, hvordan fokus på arbejdsmiljø og især sikkerhed, kan blive en integreret den af den faglige undervisning, skriver EUC Syd i en pressemeddelelse.

Alle lærlinge, faglærere og ledere kan indstille og i Erik Hansens nominering stod bl.a.:

”Erik har en positiv og konstruktiv holdning inden for arbejdsmiljø. Han ser muligheder i at implementere arbejdsmiljøet i en helhedsorienteret undervisning lige fra teorilokalet til praktiklokalet. Herved får eleverne en forståelse for, hvorfor arbejdsmiljøet er så vigtigt for dem”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...