EUC Syd tilbyder to-dages-kurser der kan tages på 14 dage

20. juni 2022 Erhverv

EUC Syd har netop lanceret et nyt AMU-tilbud til alle virksomheder, nemlig AMUflex, et nyt fleksibelt uddannelsesforløb til virksomheder, som ikke har mulighed for at tage hele dage ud til kurser.

Ideen med AMUflex er at gøre det meget nemmere for virksomheder at tilbyde kurser til deres medarbejdere, som kan give dem nye kvalifikationer eller viden. Medarbejderne behøver nemlig ikke at afsætte hele dage, men kan sidde bag computeren og tage kurserne, når det passer ind i deres kalender, skriver EUC Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

To-dages kurser vil nemlig kunne tages over 14 dage og alt er digitalt. Derfor er en underviser koblet på online med træffetider, så kursisterne kan få svar på alle de spørgsmål, de måtte have. Deltagernes tilstedeværelse bliver automatisk registreret, når de går ind på kurset, og kursussystemet er nemt at navigere rundt i.

Konceptet er nu blevet testet i samarbejde med Danfoss Drives i Gråsten, så eventuelle småproblemer kunne blive løst før den større lancering. Testen var en stor succes. 20 medarbejdere fra Danfoss Drives deltog, og nu er et nyt hold på 20 i gang med kurset ’Ny teknologi i produktionen’.

Artiklen fortsætter under annoncen

På kurset har Danfoss-medarbejderne fået et indblik i og en oplevelse af, hvilke muligheder nye teknologier giver. De har blandt andet arbejdet med Augmented Reality og Virtual Reality via en app på deres telefon, og på deres computer har de kunnet prøve at styre en robot i et virtuelt rum.

Kurset er taget godt imod hos Danfoss Drives, og kursisterne har været yderst tilfredse med forløbet. Den øgede fleksibilitet har gjort det nemt for de 20 medarbejdere at deltage i kurset, som har nydt, at de har kunnet tage kurset i dele i løbet af de to uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordi AMUflex har kørt succesfuldt her i foråret, bliver det gentaget til september med kurset ’Ny teknologi i produktionen’ og et nyt kursus, ‘Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job’, vil også blive udbudt digitalt. Begge kurser er to-dages-kurser, som medarbejdere kan tage over 14 dage.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...