EUD Business-elever vinder regionsmesterskab og skal videre til DM

16. oktober 2016 Uddannelse

Cecilia Kretzmann, Manuela Knudsen, Heidi Jensen og Nicoline S. Hedegaard vandt det regionale mesterskab inden for detail i DM i Skills i Syddanmark, som netop har fundet sted i Kolding Storcenter.

Pigerne samarbejder med Project Zero om en messestand, og det har været et meget positivt bekendtskab.

”Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Project Zero, det er jo en vigtig sag at arbejde for et bedre miljø. Det er spændende at sælge mere end bare et produkt”, fortæller Heidi Jensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fire piger på vinderholdet går til daglig på grundforløbet på EUD Business i Sønderborg, og de har nu sikret sig en finaleplads ved DM i Skills i begyndelsen af februar i kategorien Detailhandel.

Holdet fra Sønderborg skal dyste mod hold fra hele Danmark, når det går løs i Gigantium i Aalborg og de vil gøre alt for at få en flot placering.

Der er seks forskellige parametre inden for detail, som eleverne konkurrerer i, og det er her de skal vise deres faglige evner. Hver gruppe udvikler et butikskoncept, og eleverne bedømmes ud fra deres faglige evner inden for dekoration, markedsføringsplan, event, personligt salg og hjemmeside. Desuden bliver de udsat for en mystery shopper, som vurderer dem på deres service.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkurrencen forløber på den måde, at alle hold får tildelt en stand af samme størrelse og udformning. Standen skal vise et udsnit af den butik, de enkelte hold repræsenterer, og derfor starter opbygningen af standen allerede dagen før selve konkurrencen i februar.

Eleverne glæder sig til konkurrencen i Aalborg, og de vil forberede sig endnu mere til finalen.

DM i Skills er et prestigefyldt mesterskab, og det betyder meget for de unge at deltage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...