Euforisk glæde i Frisørhuset Iris

17. april 2020 Erhverv

Fra mandag står tre frisører klar til at klippe i Frisørhuset Iris i Æblegade i Sønderborg og Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic, der er ejer af salonen, glæder sig rigtigt meget.

“Jamen vi kan nærmest ikke få armene højt nok op. Det er virkeligt dejligt. Fredag morgen mødte vi ind klokken 7 og har haft travlt med at booke kunder. Og vores online-booking kører også”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic.

Frisørhuset lukkede ned den 13. mats, så der har været fem uger uden liv i butikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har været i kontakt med vores kunder hele tiden og nu kan vi fortælle, at vi er klar – og det er vi på en måde, så vi passer rigtigt godt på os selv og på kunderne”, siger  Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic til SønderborgNYT.

Stolene er pakket ind i film, så de kan sprittes af, inden en ny kunde tager plads.

“Vi har engangshandsker på og der er håndsprit i huset. Vi er meget bevidste om, at Corona-virussen slet ikke er væk. Sygdommen er her stadig og vi skal være på vagt”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Frisørhuset Iris er der tre lokaler – og det sikrer god afstand mellem kunderne.

“Det passer lige til os, fordi jeg lige har ansat frisørassistent Sara Lorenzen, som bor i området og iøvrigt har arbejdet i Toftlund”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic fra Frisørhuset iris. Med Sara Lorenzen er der nu tre firsører, der kan betjene kunder.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...