Eventuel storstrejke kan ramme flytrafikken

21. marts 2018 Erhverv

Lykkes det ikke Moderniseringsstyrelsen og en række fagforeninger for offentligt ansatte i Danmark at blive enige om nye overenskomster inden 4. april, vil en omfattende strejke ramme Danmark.

Det kan få alvorlige konsekvenser for luftfartstrafikken i Danmark, men det vides endnu ikke, hvad det helt konkret vil medføre, skriver Politiken

Der er varslet strejke hos vejrtjenesten DMI og Naviair, som er flyveledernes statsejede selskab, der leder fly sikkert gennem luften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Danmarks Meteorologiske Institut er, som de eneste, godkendt til at levere særlige vejrmeldinger til civile lufthavne i Danmark. Vejrmeldingerne gør, at flyene ved, hvor de skal lande.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...