Få et gratis cykeltjek inden du skal cykle til arbejde

4. april 2019 Samfund

I år er der ingen dårlige undskyldninger med flade dæk eller manglende olie på kæden, da det nu er muligt at give dine kollegaer et cykeltjek, når der skal cykles til arbejde.

Som en del af opvarmningen til ’Vi Cykler Til Arbejde’ eventen giver Sønderborg kommune i samarbejde med alle områdets cykelhandlere et cykeltjek til de første 250 cyklister.

Et cykeltjek skal bestå af justering og smøring af kæde, finindstilling af gear og bremser, justering af sædehøjde, sikkerhedstjek af cyklen og pumpning af dæk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligesom tidligere år bliver der afholdt morgenmadsevent i løbet af maj måned. Her står Sønderborg kommune og ProjectZero klar med morgenmad og kaffe til de morgenfriske cyklister sammen med områdets cykelhandlere.

Du kan læse mere om ’Vi Cykler til Arbejde’ og hvordan du gratis kan få tjekket din cykel HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...