Få del i nogle energitilskud der batter noget

31. marts 2016 Sundeved

Har du planer om energirenovering og har du husket at ansøge om tilskud til din renovering?

Charlie Lemtorp er klar til at vejlede dig omkring din bolig.

Charlie Lemtorp er klar til at vejlede dig omkring din bolig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Energiselskaberne i Danmark vil gerne betale dig for dine sparede kilowatttimer, når du renoverer din bolig med omtanke for energibesparelser.

Skifter du din gamle varmekilde til en helt ny og grønnere installation eller fylder du mere isolering på loftet, så kan du spare på energien. Det er denne årlige besparelse som energiselskaberne gerne vil udbetale kontant i kroner og ører til dig. Tilskuddet gælder for alle de energirigtige tiltag du foretager i din bolig; udskiftning af vinduer, ny og mere isolering i hulmur eller på loft etc.

Artiklen fortsætter under annoncen

10.000 kr. i tilskud

Energivejleder Charlie Lemtorp, der til daglig vejleder og rådgiver boligejere til bedre komfort ved energirenovering, hjælper også gerne boligejerne med at hente energitilskud hjem:

Der er mange boligejere der slet ikke er klar over at der er energitilskud at få, derfor bruger jeg meget tid på at fortælle alle jeg møder om energitilskuddet. Der er tilskud til rigtig mange energibesparende tiltag. Ved nogle er energitilskuddet et lille beløb og hos andre boligejere kan det udgøre en stor del af investeringen”, siger Charlie Lemtorp i en pressemeddelelse..

Artiklen fortsætter under annoncen

Charlie Lemtorp giver her et eksempel på et energitilskud der virkelig batter:

“Familien Johansen fra Vibøge på Als, har igangsat en større renovering af boligens kælderetage. En del af den pengeomfattende renovering var til fordel for familiens energiforbrug, der kunne reduceres. Boligens årlige varmeforbrug ville falde betydeligt og denne besparelse gav familien Johansen 10.000 kroner i energitilskud til renoveringen, som blev sat direkte ind på kontoen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Energitilskuddet kan betyde en hel del for investeringen i energirenovering, men ikke alle boligejere er klar over muligheden for det kontante tilskud – og der er hjælp at hente.

www.sparenergi.dk kan du få mere viden om energitilskud.

Få en energivejledning

Bedre komfort, lavere energiregning og forøgelse af boligens værdi, tre bud på hvad du som boligejer, blandt andet, kan opnå ved energirenovering. En energivejledning af boligen, inden du går i gang, kan være med til at du tænker energirigtigt fra starten, opnår et højt energitilskud og til sidst modtager en rapport med prioriteret rækkefølge for de energirigtige tiltag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmeld dig en energivejledning på www.zerobolig.dk

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...