Få din cykel gjort forårsklar før din nabo

8. januar 2021 Erhverv

Selvom det er køligt udenfor, så giver det rigtigt god mening lige at tjekke, om cyklen skal gøres forårsklar.

“Jeg synes, man skal komme og få tjekket cyklen og blive forårsklar før naboen”, siger Thomas Hansen, som er cykelmekaniker hos Sønderborg Cykelservice, der ligger på hjørnet af Dybbølgade – lige overfor Rema 1000.

Han fortæller videre, at når det bliver lunere i vejret, så kommer der rigtigt mange, og skal have deres cykel gjort køreklar.

“Og så er der nogle gange en venteliste og det er den, man slipper for, hvis man kommer nu”, siger Thomas Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og vil du have din cykel gennem Thomas Hansens kyndige hænder, så skal du ringe og aftale, hvornår du kan komme med den.

“Vi føler restriktionerne, så døren til værksted og butik er nemlig låst”, siger Thomas Hansen, der har telefon 2197 27 31.

Thomas Hansen, der er uddannet cykelmekaniker, har gennem de seneste år haft mange cykler gennem værkstedet og har gennem 20 år opnået en solid erfaring med servicering af cykler, som kommer kunderne til gode med et særligt fokus på kvalitet og sikkerhed:

”Jeg synes stadigvæk, det er utroligt spændende og givende at arbejde med cykler, fordi det er alle slags cykler vi servicerer – også elcykler, som kræver en helt særlig viden, fordi der er meget elektronik, som også skal ses efter”, fortæller Thomas Hansen.

Cykelservice Sønderborg har, med fem ud af fem mulige stjerner, fået Danske Cykelhandleres ‘TJEKKET OG GODKENDT-certifikat’, som garanterer, at cyker altid er i gode hænder hos Cykelservice Sønderborgs værksted.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...