Alsik Nordisk Spa & Wellness sætter fokus på økologi med nyt hudplejebrand

22. november 2022 Erhverv

Alsik Nordisk Spa & Wellness har siden åbningen i 2019 haft mange gæster, der nyder de flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser og selv om wellnessprogrammet allerede er omfattende, så udvides der løbende med nye muligheder.

“Vi har i år blandt andet introduceret Amazing Space, et dansk hudplejebrand skabt af Laura Bonné. Det er et komplet holistisk univers, som består af økologiske samt ny-teknologiske helse- og plejeprodukter samt et bredt udvalg af forskønnende og effektive behandlinger. Her er der fokus på både indre sundhed og ydre skønhed – to ting som følges naturligt ad”, fortæller spa-manager Jenni Ørum til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsik Nordisk Spa og Wellness har også et veludstyret fitnessområde og holdtræning, som spinning, pilates, yoga, core, ben og balder og der tilbydes løbende nye hold ligesom at den store spa er rammen for nye events.

 ”Vi tilbyder løbende nye events i spaen. Hver onsdag har vi Slow Moning, hvor gæsterne starter med en lækker anretning i ‘Spa-cafeen’, og derefter kan de nyde spa- og saunagus”, siger Jenni Ørum der fortæller, at spaen er inspireret af den nordiske natur, af lyset, vandet og skoven.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har mange gæster der kommer hos os for at koble af fra hverdagens stress og jag og arbejder med at få kroppen til at genfinder ro, harmoni og balance”, fortæller Jenni Ørum og tilføjer, at der tilbydes både klassiske og nye, banebrydende spa- og wellnessbehandlinger, beauty behandlinger, såsom hårfjerning med voks, manicure, pedicure og CND Shellac.

Medarbejderne i Alsik Nordisk Spa & Wellness har brugt meget tid på at træne nye behandlinger, og Jenni Ørum fortæller til SønderborgNYT, at alt nu er klar til at kunne give gæsterne herlige wellness-oplevelser samt resultatorienterede behandlinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan du SE BILLEDER fra Alsik Nordisk Spa & Wellness.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk