Få en sjov fredag aften – tag hele familien med til Vemmingbund

13. juli 2021 Broager

Fredag fra 18-21 disker Waterfun, i samarbejde med Project Access og deres kampagne #getPAmoving, op med leg og hygge på vandet for store og små! Vi opfordrer til, at man pakker picnickurven og tag familien under armen til en hyggelig aften ved vandet ved Havtornevej i Vemmingbund.

Waterfun tilbyder aktivteter som SUP, MEGA SUP og Spikeball til udlejning, hvor alt overskud går til Project Access!

Project Access er en non-profit organisation, der forbinder dygtige, ambitiøse danske studerende med danske mentorer, der studerer på top universiteter verden over. De organisere events, rekruttere mentorer, og bygger partnerskaber med skoler og virksomheder, alt sammen i kampen for lige adgang til nogle af verdens bedste universiteter. Det er en mission Waterfun gerne vil støtte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eventet støttes af Sønderborg Distillery, der har været så generøse at donere nogle flasker gin til lodtrækning blandt deltagernes bookingnumre, skriver Waterfun i en pressemeddelelse.

“For mig handler eventet først og fremmest om at støtte Project Access, der hjalp mig afsted på studie i udlandet, men lige så meget om samarbjede blandt de mindre virksomheder i Sønderborg, som Sønderborg Distillery og Waterfun er et prima eksempel på”, siger Caroline Klaris, som har virksomheden Waterfun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til slut er eventet også en god mulighed for familier eller venner til at tage aftensmaden og en kølig flaske vin med til en lækker sommeraften på stranden, hvor Waterfun står for underholdningen.

“Vejret skulle blive perfekt med høj sol, så jeg håber at lokal befolkningen vil støtte op”, siger Caroline Klaris.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...