Få ledige billetter til Hotel Alsiks ‘Kom helt tæt på Tour de France-arrangement’

19. juni 2022 Erhverv
Salgschef Steven Bock glæder sig til at se Tour-rytterne suse over broen
Salgschef Steven Bock glæder sig til at se Tour-rytterne suse over broen

Tour- stemningen har for længst indtaget Sønderborg, og spændingen begynder at blive mærkbart stigende i disse dage, hvor vi for alvor begynder at tælle ned til den store dag for tredje etape af Tour de France.

Om blot et par uger bliver Sønderborg markeret på verdenskortet som værtsby for det legendariske cykelløb, og det er ingen hemmelighed, at du skal stå tidligt op, hvis du gerne vil opleve suset på første parket.

Hotel Alsik har godt nyt til dem, der ikke vil gå på kompromis med den enestående oplevelse. Der er nemlig stadig få ledige billetter tilbage til VIP- arrangementet: ’Kom helt tæt på Tour de France’.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det eksklusive VIP- arrangement kommer til at foregå under åben himmel foran Hotel Alsik, og der vil blive sat store tv-skærme op, så loungeområdets gæster har mulighed for at følge med i Touren. Beliggenheden for arrangementet er, i sig selv, på første parket, fordi cykelruten lægger vejen lige forbi Hotel Alsik, hvilket er en ret stor garanti for, at VIP-gæsterne også får en helt fantastisk live-oplevelse af cykelløbet”, siger hotellets salgschef, Steven Bock, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som VIP-gæst kan du vælge imellem to forskellige pakkeløsninger, som er sat sammen af ALIVE i samarbejde med Jesper Koch, og dermed få en forrygende oplevelse med drikkevarer ad libitum og helt særlig forkælelse til både den lille og den store sult./ds

Du kan læse mere om Hotel Alsiks VIP-arrangement her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...