Få streetfood lige til døren

8. juli 2020 Erhverv

Corona-tiden har skabt mange nye koncepter, særligt hos de lokale restauranter, der hurtigt måtte omstille sig til take away for at holde gang i butikken.

Hos Keller & Co har corona-tiden også skabt et nyt koncept, hvor kunderne kan få streetfood bragt lige til døren:

”Vi har i længere tid haft i tankerne, at vi ville investere i en streetfood-vogn og inden coronaen for alvor tog fat, havde vi en del større arrangementer ud af huset, og nu kan vi altså også tilbyde at servere fra vores streetfoodvogn”, fortæller Heidi F Jørgensen fra Keller & Co.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens Keller & Co var mere eller mindre lukket ned på grund af Corona, har de blandt andet brugt tiden på at gøre vognen klar samt lavet take away, som de lokale har været utrolig gode til at bakke op om.

”Da vi måtte forsamles op til 50 personer, begyndte der at komme bookinger på mad ud af huset og arrangementer igen, og der er stille og roligt kommet gang i forretningen igen, særligt da mange holder arrangementer hjemme, og gerne i haven”, siger Heidi F. Jørgensen.

Keller & Co ruller ud med en streetfoodvogn, hvor der serveres alt lige fra gourmethotdog, fish and chips, burgere til tapas samt drinks.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk