Få styr på din klimakommunikation

30. november 2022 Erhverv
Få styr på klimakommunikation med ProjectZero og Sønderborg Vækstråd
Få styr på klimakommunikation med ProjectZero og Sønderborg Vækstråd

ProjectZero og Sønderborg Vækstråd inviterer til gratis arrangement den 15. december, hvor emnet er kommunikation om virksomhedens klimaindsatser. Det skriver ProjectZero.

’Green-washing’, ’carbon-washing’ og generel vildledende markedsføring er noget Forbrugerombudsmanden får flere henvendelser omkring og det er et udtryk for, at mange interesserer sig for, hvordan virksomhederne fremstår, og samtidig at det kan være svært at formidle korrekt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til arrangement, der holdes den 15. december fra klokken 14:30-16:30 hos Sønderborg Vækstråd i Domicilet på Ellegårdvej i Sønderborg, kommer kommunikationsrådgiver Mikkel Wolf Rasmussen og fortæller om, hvordan virksomheden kommunikerer sine klimaindsatser, -aktiviteter og -resultater korrekt og effektivt – og ejer af virksomheden Swienty, Bjørn Andresen, fortæller om, hvordan kommunikation internt og eksternt binder virksomhedens fortælling sammen og til slut fortæller EY om, hvordan virksomhedens regnskab kan bruges til at kommunikere selskabets indsatser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet henvender sig til virksomheder, der er i gang med deres klimarejse, og ikke ved hvordan man gebærder sig i klimakommunikation og du kan læse mere om arrangementet her, hvor du også kan tilmelde dig.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...