Få svar på dit spørgsmål om de nye muligheder for genbrugsbeholdere

27. januar 2021 Erhverv

I dag, onsdag, klokken 15:00 kan du i en direkte web-tv-udsendelse på SønderborgNYTs Facebookside stille spørgsmål til Sønderborg Forsyning om genbrugsbeholdere og de nye muligheder, hvis der mangler plads.

Allerede nu kan du stille dit spørgsmål, som du gerne vil have svar på den direkte i web-tv-udsendelsen. Spørgsmål kan sendes til redaktion@sonderborgnyt.dk eller via en Messenger-besked til SønderborgNYT og sender du dit spørgsmål inden udsendelsen, så er der størst chance for at du får svar på spørgsmålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet er sat i søen efter, at mange af SønderborgNYTs læsere har stillet spørgsmål til de nye muligheder for Sønderborg Forsynings kunder, der mangler plads i deres genbrugsbeholdere.

”Der har været mange spørgsmål til de nye muligheder for at få mere plads til genbrug, og mange spørgsmål til, hvorfor vi har valgt netop disse løsninger fremfor andre. Derfor vil vi gerne stille op til en direkte web-tv-dialog med vores kunder”, fortæller kunde- og kommunikationschef Janni Hv. Jepsen fra Sønderborg Forsyning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kan deltage i den direkte web-tv-udsendelse på SønderborgNYTs Facebookside i dag onsdag fra klokken 15:00.

”Vi vil samle spørgsmålene fra vores læsere og stille dem videre til Sønderborg Forsyning under den direkte web-tv-udsendelse sammen med de spørgsmål, der bliver stillet under den direkte udsendelse”, siger Michael Kjær fra SønderborgNYT, der er vært på den direkte web-tv-udsendelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...