Facebook Live-Shopping med masser af gode tilbud

26. januar 2021 Erhverv

Viller er, sammen med Huset Torre, Vinspecialisten, Change og Schlott, med i Vores Sønderborg og SønderborgNYTs direkte ’Facebook Live-Shopping’ på torsdag, hvor du kan ‘shoppe amok’ fra klokken 19:00 og frem til klokken 20:30 og samtidig bakke op om de lokale detailbutikker.

“Jeg har funder tøj fra den nye, smarte forårskollektion frem og der kommer nogle rigtigt gode tilbud”, siger butiksejer Sanne Viller til SønderborgNYT.

Hun glæder sig til at være med.

“Det gør jeg, fordi jeg savner alle mine kunder kunder.

Sanne Viller har en hjemmeside og der er kunder, som køber varer på den.

“Og jeg har kunder, som ringer eller skriver og bestiller tøj, som de kan hente på et aftalt tidspunkt”.

Sanne Viller har lovet, at hun vil have en overraskelse eller to i ærmet til udsendelse fra butikken på torsdag, men hun vil ikke afsløre, hvad det er”.

Du kan også være med når Vores Sønderborg og SønderborgNYT holder Facebook Live-Shopping torsdag klokken 19:00 på SønderborgNYTs Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...