’Facebook Live Shopping Sønderborg’ med Valentine Special på onsdag

7. februar 2021 Erhverv

Der er ingen Corona-undskyldning for ikke at købe en Valentinegave til den du holder af – SønderborgNYT og Vores Sønderborg åbner fem butikker i Sønderborg på onsdag, så du kan shoppe.

For tredje gang i træk kan du deltage i ’Facebook Live Shopping Sønderborg’ på SønderborgNYTs Facebookside og på onsdag åbner vi Wohhlenberg, Skogalleriet, Lys-Kilden, Jim P og LY Copenhagen, som byder på gode tilbud for dem der følge med i den direkte web-tv udsendelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og skal Valentinegaven gå til en modebevidst, ung kvinder – så skal du følge med på onsdag, da tøjbutikken LY Copenhagen er blandt de butikker, som får besøg af SønderborgNYT og Vores Sønderborg.

“Og vi står klar til at vise nogle af vores smarte topmærker, som i dagens anledning sælges til virkeligt gode priser”, siger Adam Ferati fra LY Copenhagen, til SønderborgNYT.

Støt op om den lokale detailhandel – og shop amok – på onsdag fra klokken 19:00 på SønderborgNYTs Facebookside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...