’Facebook Live Shopping Sønderborg’ med Valentine Special på onsdag

7. februar 2021 Erhverv

Der er ingen Corona-undskyldning for ikke at købe en Valentinegave til den du holder af – SønderborgNYT og Vores Sønderborg åbner fem butikker i Sønderborg på onsdag, så du kan shoppe.

For tredje gang i træk kan du deltage i ’Facebook Live Shopping Sønderborg’ på SønderborgNYTs Facebookside og på onsdag åbner vi Wohhlenberg, Skogalleriet, Lys-Kilden, Jim P og LY Copenhagen, som byder på gode tilbud for dem der følge med i den direkte web-tv udsendelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og skal Valentinegaven gå til en modebevidst, ung kvinder – så skal du følge med på onsdag, da tøjbutikken LY Copenhagen er blandt de butikker, som får besøg af SønderborgNYT og Vores Sønderborg.

“Og vi står klar til at vise nogle af vores smarte topmærker, som i dagens anledning sælges til virkeligt gode priser”, siger Adam Ferati fra LY Copenhagen, til SønderborgNYT.

Støt op om den lokale detailhandel – og shop amok – på onsdag fra klokken 19:00 på SønderborgNYTs Facebookside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Politik, Nordborg

Socialdemokratiet ville uddanne SOSU-ere på Nordals

27. oktober 2021 Politik

Regeringen har fremlagt udspillet ‘Tættere på II’ hvor man har udpeget mulige placeringer for nye ungdomsuddannelser i de mindre byer. Nordborg er ét af de udpegede områder. Det giver os muligheden for at placere en ungdomsuddannelse i Nordborg. Det skal vi forstå at udnytte – i Socialdemokratiet ser vi det ikke som en mulighed at […]

Læs mere...