Fælleslisten: Er Sønderborg Kommune i virkeligheden erhvervsvenlig?

30. marts 2014 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådsmedlem Erik Lorenzen, Fælleslisten, skriver:

Fra stort set samtlige  partier var erhvervsvenlighed, vækst, arbejdspladser samt støtte til udvikling i kommunens yderområder under valgkampen, et meget stort tema. Knap har valgløfterne fået ben at gå på, før vi ser sandheden bag de smukke ord.gråsten fjerkræ

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lorenzen undrer sig over, hvor erhvervsvenligheden blev af.

Erik Lorenzen undrer sig over, hvor erhvervsvenligheden blev af.

Første gang i den ny byrådsperiode en virksomhed – i dette tilfælde Gråsten Fjerkræ i Kværs – ønsker at stabilisere og udvikle sin produktion, beslutter et enigt Teknik- og Miljøudvalg – bestående af de tre store landsdækkende partier A, V og O – at pålægge virksomheden unødvendige restriktioner i forbindelse med opførelse og brug af en lagerhal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet er efter en høringsrunde – i samarbejde med ejeren – reduceret og tilpasset forholdene i området. Det burde så være nok, men nej, der bliver lagt op til yderligere besvær og omkostninger i forbindelse med levering af varer til lagerhallen.

Fra Fælleslisten side har vi fra dag 1 været imod disse unødvendige og uforståelige restriktioner mod  virksomheden Gråsten Fjerkræ. Ligesom vi også vil være det i evt. kommende sager, hvor vi kan være med til at sikre både eksisterende og nye arbejdspladser i vores område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil, som lovet, arbejde for vækst, arbejdspladser og have en positiv tilgang til virksomheder der vil stabilisere, udvikle eller bosætte sig i Sønderborg Kommune.

At nogle partier efterfølgende  har fået kolde fødder eller måske  er blevet klogere og derfor ønsker at ændre beslutningen,  kan vi kun bifalde og give vores fulde støtte.

 

 

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...