Fælleslisten: Er Sønderborg Kommune i virkeligheden erhvervsvenlig?

30. marts 2014 Debat

Byrådsmedlem Erik Lorenzen, Fælleslisten, skriver:

Fra stort set samtlige  partier var erhvervsvenlighed, vækst, arbejdspladser samt støtte til udvikling i kommunens yderområder under valgkampen, et meget stort tema. Knap har valgløfterne fået ben at gå på, før vi ser sandheden bag de smukke ord.gråsten fjerkræ

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lorenzen undrer sig over, hvor erhvervsvenligheden blev af.

Erik Lorenzen undrer sig over, hvor erhvervsvenligheden blev af.

Første gang i den ny byrådsperiode en virksomhed – i dette tilfælde Gråsten Fjerkræ i Kværs – ønsker at stabilisere og udvikle sin produktion, beslutter et enigt Teknik- og Miljøudvalg – bestående af de tre store landsdækkende partier A, V og O – at pålægge virksomheden unødvendige restriktioner i forbindelse med opførelse og brug af en lagerhal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet er efter en høringsrunde – i samarbejde med ejeren – reduceret og tilpasset forholdene i området. Det burde så være nok, men nej, der bliver lagt op til yderligere besvær og omkostninger i forbindelse med levering af varer til lagerhallen.

Fra Fælleslisten side har vi fra dag 1 været imod disse unødvendige og uforståelige restriktioner mod  virksomheden Gråsten Fjerkræ. Ligesom vi også vil være det i evt. kommende sager, hvor vi kan være med til at sikre både eksisterende og nye arbejdspladser i vores område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil, som lovet, arbejde for vækst, arbejdspladser og have en positiv tilgang til virksomheder der vil stabilisere, udvikle eller bosætte sig i Sønderborg Kommune.

At nogle partier efterfølgende  har fået kolde fødder eller måske  er blevet klogere og derfor ønsker at ændre beslutningen,  kan vi kun bifalde og give vores fulde støtte.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...