Fælleslisten: Kommunikation er en udfordring

18. november 2017 Augustenborg

Byrådskandidat Jens Liebe-Lindgreen, Fælleslisten, skriver:

Hvis der et sted i Sønderborg kommune, hvor der er forbedringspotentiale, så er det i kommunens evne til at kommunikere og samarbejde med borgere og foreninger.

Jeg har gennem diverse valgarrangementer, som jeg har deltaget i, fået det klare indtryk, at hvis kommunikationen virkede, kunne mange frustrationer undgås.

Et par eksempler.

For fire år siden inviterede kommunen de aktive idrætsforeninger i kommunen til en drøftelse af visionerne for fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev udarbejdet en fin skrivelse med disse visioner, men på et vælgermøde vedrørende idrættens vilkår her i kommunen, kom det frem, at der aldrig var blevet fulgt op på dette møde og de visioner, der i fællesskab blev udarbejdet.

Et par brødebetyngede medlemmer af byrådet lovede bod og bedring og at de fremadrettet ville styrke dialogen med idrætsforeningerne.

Nogenlunde samme løfte om bod og bedring, fik en spørger i forbindelse med valgmødet i Lysabild i sidste uge.  Her gik spørgsmålet på, hvorfor de aktive personer, der havde deltaget i en arbejdsgruppe vedrørende Kær Vestermark, ikke havde fået noget feedback fra kommunen efterfølgende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg mener, at man som folkevalgt lokalpolitikker, bør leve hver dag som om, der var valg i morgen.

Det nytter ikke noget, at lokalpolitikerne kun lytter i to måneder hvert fjerde år.

Der skal lyttes hver dag og det mindste man kan gøre er, at holde de personer og foreninger, der involverer sig diverse grupper og udvalg, informeret om, hvad der sker i de sager, de involverer sig i.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk