Fælleslisten: Kun tillid skaber resultater

17. oktober 2014 Debat

Formand John Solkær og gruppeformand Aase Nyegaard, Fælleslisten, skriver:

Tænk på Sønderborg ud fra den politiske virkelighed, som borgerne har bestemt. Politik er det muliges kunst, og dertil hører også at man er indstillet på kompromisser.

Aase Nyegaard skriver, at målet i byrådet er at skabe resultater.

Aase Nyegaard skriver, at målet i byrådet er at skabe resultater.

Fælleslisten arbejder hele tiden for at skabe resultater til gavn for Sønderborg Kommunes borgere. Det er dér, vi kan mødes og samarbejde.

Vi føler os meget beæret over, at Fælleslisten nu af Peter Hansen, Venstre, bliver bragt i fokus som tungen på vægtskålen.

Vi kunne ikke få Venstre med i et budgetforlig, hvis ikke flertalsgruppen ville sænke skatten med 20 mio. kr. Fælleslisten har ikke været med til at hæve skatten i et valgår, for at sætte den ned året efter, vel vidende at vores økonomi på forholdsvis kort sigt bliver anstrengt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fælleslisten har meget svært ved at forholde sig til udokumenterede forslag til besparelser i Venstres budget. Vi kunne sikkert enes om mangt og meget, men der skal være realisme i tingene.

På med ja-hatten

Hvorfor ikke respektere konstitueringen?

Hvorfor ikke søge at opnå medindflydelse og tage ansvar på den positive måde?

Så vi sammen kunne opnå gode resultater for Sønderborg Kommune.

Med Venstres sidste initiativ reduceres byrådets arbejde i 4-6 uger. Det virker hult, når Peter Hansen siger, at Venstre gerne vil være med i en konstituering nu og samtidig bruger tiden på parti-taktik og blokerer arbejdet i udvalg og byråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom på banen og søg samarbejde under de efter valget givne betingelser. Respekter vælgernes dom og som følge deraf også de mindre partier.

Fælleslisten mener ikke, det er god moral at splitte. Kun tillid skaber resultater.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...