Fælleslisten vil genskabe Augustenborg Slotspark

2. november 2017 Augustenborg

Gå en tur i Gråsten Slotspark. En fantastisk flot oplevelse. Sådan var det også engang, når man gik en tur i Augustenborg Slotspark. Men så kom regionen, og der blev sået græs i de mange bede, for så var det lettere at vedligeholde slotsparken.

Det skal laves om, hvis det står til Fælleslisten.

“Sønderborg Kommune har overtaget Augustenborg Slotspark. Her har vi en fantastisk flot skulpturpark og et galleri med internationalt tilsnit.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os genskabe parken med de flotte bede. Både lokalbefolkningen og turisterne vil elske det. Lad os gøre det hurtigst muligt. De penge kommunen investerer i en opgradering af parken vil betyde meget for alle”, siger Fælleslistens borgmesterkandidat, viceborgmester Aase Nyegaard.

“En opgradering af parken er ganske vist ikke en del af budgetforliget, men mon ikke vi kan finde de nødvendige midler. Det gør vi jo i mange andre sammenhænge. Vi kan enten udlicitere opgaven eller vi kan lade forvaltningens medarbejdere udføre opgaven. Det er jo kommunens egne folk, der vedligeholder de mange bede rundt om i kommunen, og så kan de også tage sig af Slotsparken i Augustenborg”, siger Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

“Det er ofte de små og nære ting og emner, der betyder noget for borgerne. Derfor bør vi imødekomme borgerne”, siger Aase Nyegaard.

“Og vi må ikke glemme, at Sønderborg Kommune har fire slotte – Nordborg, Augustenborg, Sønderborg og Gråsten. Det er der ikke mange andre kommuner, der kan matche. De har stor betydning, når det handler om at tiltrække turister. Det er til gavn for alle”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk