Fætter BR og Toys’R’Us er begæret konkurs

28. december 2018 Erhverv

Det danske legetøjsfirma Top-Toy, der står bag legetøjsbutikkerne BR og Toys’R’Us, er erklæret konkurs.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Selskabet havde ellers i slutningen af november meldt ud, at man ville forsøge at redde virksomheden, der var hårdt ramt på økonomien. Det skulle blandt andet ske ved at lukke enkelte butikker. Men den redningsplan var altså ikke tilstrækkelig.

Top-Toy skriver, at det er på bestyrelsens begæring, at selskabet er blevet erklæret konkurs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ledelsen af virksomheden er nu blevet overtaget af et kuratel. De oplyser, at man stadig har en lille mulighed for at bytte julegaver.

“Vi kan dog oplyse, at visse butikker vil holde åbent, så kunder kan bytte varer til andre varer til udgangen af december”, siger advokat Søren Aamann Jensen fra Kromann Reumert, der sammen med advokat John Sommer Schmidt fra Gorissen Federspiel er udpeget som kuratorer.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...