Faisal Shojai er ny spidskandidat for Radikale Venstre i Sønderborg

16. juli 2021 KV21
Faisal Shojai. Pressefoto
Faisal Shojai. Pressefoto

Faisal Shojai er netop valgt til ny spidskandidat for Radikale Venstre i Sønderborg ved partiets opstillingsmøde, der fandt sted onsdag. Faisal Shojai har en ung, stærk, og grøn profil, som er klar til at gøre en forskel for hele Sønderborg kommune.

“Fællesskabet er vigtigt for mig. Jeg vil derfor kæmpe for, at vi i hele Sønderborg Kommune bliver gode til at inddrage hinanden i fællesskabet, både i det nære og på rådhuset”, fortæller Faisal Shojai i en pressemeddelelse om sin motivation til et kandidatur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover indtager miljøet også en stor plads i hans hjerte:

“Det er også vigtigt for mig, at kommunen er et dejligt sted at bo, ikke bare til næste valgkamp, men om 20, 30 og 50 år, derfor skal vi have storslået natur og passe på vores miljø”, siger Faisal Shojai, der til dagligt arbejder med miljø i Aabenraa.

Sønderborgs tidligere medlem af Folketinget for Radikale Venstre, Nils Sjøberg, har været Faisal Shojais sparringspartner op til opstillingen, han ser frem til at føre valgkamp sammen med Faisal Shojai, hvor han selv stiller op til Regionsrådsvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kender Faisal Shojai som en dygtig, engageret og visionær person. Der er altid hold i det han laver. Faisal Shojai har arbejdet hårdt for at blive ingeniør. Jeg ser derfor meget frem til samarbejdet  for at styrke ProjectZeros arbejde for klimaet. Og også integrationen, øget borgerinddragelse og en styrkelse af fællesskaber bliver en del af vores dagsorden.” siger Nils Sjøberg.

Faisal Shojai er 32 år og uddannet bygningsingeniør. Han er født i Kabul, Afghanistan, og kom til Augustenborg, hvor han bor i dag, for 20 år siden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborgs Radikale Venstre ser frem til et brag af en valgkamp, hvor Faisals navn og mærkesager skal gøres kendt på rekordtid. Hvis EM 2021 har lært os noget. Så tilhører året de undertippede, skriver partiforeningen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49