Faldulykke: Ægtepar samler penge ind til hjælp til stor hospitalsregning

23. januar 2017 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I Kværs sidder Joan og Ralf  Nielsen med en ret stor regning fra et tysk hospital, hvor deres søn er blevet opereret efter en faldulykke. Umiddelbart efter ulykken blev han opereret på hospitalet i Odense, men det førte en masse smerter, som ikke forsvandt, med sig.

“Patrick, vores ældste søn, blev i efteråret 2016 opereret efter en faldulykke, hvor han brækkede hoften, men desværre opstod der alvorlige komplikationer efterfølgende. Udsigterne var ikke gode og som forældre, gik vores verden i sort. Vi prøvede så at sige alt mellem himmel og jord, for at få ham på benene igen”, siger forældrene Joan og Ralf Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at gøre en meget lang historie kort, blev familien efter afslag fra de danske sygehuse, nødsaget til, rådgivet af eksperter inden for området, for egen regning at få ham opereret på en specialklinik i Tyskland. Patrick blev opereret igen i december og alt gik efter planen, så året 2017 ser heldigvis meget lysere ud.

“Vores søn havde fået nogle nerver i klemme i forbindelse med operationen og det gjorde, at smerter bredte sig ud til andre steder i kroppen”, siger Joan Nielsen, der fulgte eksperternes råd og takkede ja til, at sønnen kunne blive hjulpet i Kiel i Tyskland.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er blevet opfordret til at starte en indsamling, til at dække en del af omkostningerne. Det er vigtigt for os at pointere, at I ikke skal føle jer forpligtet til at give en skilling, det er svært for os at be’ om, så ‘No bad feelings’, hvis I ønsker at springe over. Vi er bare lykkelige for, at det går fremad”, siger Joan Nilsen til SønderborgNYT.

“Hvis I ønsker at give blot et lille bidrag, gør det en verden til forskel for os, så kan I indbetale på reg.nr. 5479 kto.nr.: 1161412 eller MobilePay 30313558”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske kan andre forestille sig, hvordan det er pludselig at stå med en uventet udgift tæt på 100.000 kroner?

“For god ordens skyld, vil vi gerne understrege at indsamlingen er godkendt og lovmæssigt anmeldt til indsamlingsnævnet”, siger parret.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...