Faldulykke: Christoffer Fischer Güttel hjalp den forulykkede indtil ambulancen kom

11. juli 2018 Sønderborg

Cecilie Kluge skriver:

Christoffer Fischer Güttel, som arbejder på Q8-tanken i Alsgade havde tilfældigvis vagt tirsdag aften., hvor han hørtet nogle piger skrige ude foran tanken. De råbte, der var en, der er en der ville springe. Christoffer Fischer Güttel handlede hurtigt og bad en kollega holde øje med tanken, mens han løb over til boligblokken på den anden side lyskrydset for at hjælpe til, hvis den unge man på fjerde sal sprang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da den unge mand mistede balancen og faldt ned, stod Christoffer Fischer Güttel tæt vedog handlede med det samme.

Han holdt den tilskadekomnes hoved stille og snakkede beroligende med ham, fordi han ved, at efter et fald fra den højde kan give store nakke- og rygsmerter. Han blev roligt og stille siddende sådan indtil ambulancen kom hen til stedet.

Der var flere vidne tilstede, men Christoffer Fischer Güttel var den eneste som ydede førstehjælp. Da ambulancen havde hentede manden, gik Christoffer Fischer Güttel tilbage til Q8, hvor tankerne om den forulykkedes ve og vel konstant kredsede i hovedet.

Christoffer Fischer Güttel arbejder som frivillig ved Brand og Redning og har derfor vidst lige præcis, hvordan han skulle gribe siturationen an.

Jeg synes – sammen med flere andre mennesker – at han var dagens helt.

Han drømmer om at blive ambulanceredder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Leif har prøvet en elcykel.

Læs mere om kampagnen hér