Fantastisk fiske-buffet i Propperiet

6. juli 2013 Erhverv

Det ser virkeligt ud af noget, når man lader øjnene glide hen over den overdådige fiskebuffet, der bydes på i Propperiet ved havnen i Sønderborg. Flere end fyrre valgmuligheder skal friste gæsterne til at spise fisk, der jo både er sundt og også en populær spise.

Værtsparret i Propperiet forstår virkeligt at give gæsterne en god oplevelse, der handler om mad, vin og personlig betjening.

Værtsparret i Propperiet forstår virkeligt at give gæsterne en god oplevelse, der handler om mad, vin og personlig betjening.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Fisk er sundt og så er det ikke mad, som man føler sig helt propfyldt af, siger Michael Hansen, der ejer Propperiet sammen med sin hustru Nutnapha. Han passer køkkenet, mens fruen på bedste vis hygger om gæsterne. De er et godt team, der har øje for både kvalitet og virkelig god service.

– Vi har vores fiskebuffet lørdage og søndage fra klokken 12 og den er der mange, der sætter pris på, siger Michael Hansen til Sønderborg Nyt. Han nævner, at det vistnok er den største fiskebuffet i Sønderjylland, når der tælles valgmuligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere valgmuligheder

Propperiet byder på langt mere end fiskebuffet. Der er alverdens valgmuligheder indenfor steaks og desuden også menuer, hvor der kan vælges fra en til tre retter.

– Og så har vi vores populære rødtunge, der serveres med Hollandaise-sauce, nye kartofler og ærter, siger Nutnapha Hansen. Tilbehøret gør, at smagen af rødtunge ikke drukner i andre indtryk. Hun er altid klar til at guide gæsterne til det helt rigtige valg på menukortet.

Et scoop mere for Propperiet er den skønne udsigt ud over vandet, hvor lystsejlerne glider forbi – er vejret godt, så er det helt fortrinligt at sidde udendørs. Og skulle der en sjælden gang komme en smule regn, så er der heldigvis havudsigt fra vinduerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra Propperiet: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.575384525845449.1073741931.371861676197736&type=1

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...