Fantastisk fiske-buffet i Propperiet

6. juli 2013 Erhverv

Det ser virkeligt ud af noget, når man lader øjnene glide hen over den overdådige fiskebuffet, der bydes på i Propperiet ved havnen i Sønderborg. Flere end fyrre valgmuligheder skal friste gæsterne til at spise fisk, der jo både er sundt og også en populær spise.

Værtsparret i Propperiet forstår virkeligt at give gæsterne en god oplevelse, der handler om mad, vin og personlig betjening.

Værtsparret i Propperiet forstår virkeligt at give gæsterne en god oplevelse, der handler om mad, vin og personlig betjening.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Fisk er sundt og så er det ikke mad, som man føler sig helt propfyldt af, siger Michael Hansen, der ejer Propperiet sammen med sin hustru Nutnapha. Han passer køkkenet, mens fruen på bedste vis hygger om gæsterne. De er et godt team, der har øje for både kvalitet og virkelig god service.

– Vi har vores fiskebuffet lørdage og søndage fra klokken 12 og den er der mange, der sætter pris på, siger Michael Hansen til Sønderborg Nyt. Han nævner, at det vistnok er den største fiskebuffet i Sønderjylland, når der tælles valgmuligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere valgmuligheder

Propperiet byder på langt mere end fiskebuffet. Der er alverdens valgmuligheder indenfor steaks og desuden også menuer, hvor der kan vælges fra en til tre retter.

– Og så har vi vores populære rødtunge, der serveres med Hollandaise-sauce, nye kartofler og ærter, siger Nutnapha Hansen. Tilbehøret gør, at smagen af rødtunge ikke drukner i andre indtryk. Hun er altid klar til at guide gæsterne til det helt rigtige valg på menukortet.

Et scoop mere for Propperiet er den skønne udsigt ud over vandet, hvor lystsejlerne glider forbi – er vejret godt, så er det helt fortrinligt at sidde udendørs. Og skulle der en sjælden gang komme en smule regn, så er der heldigvis havudsigt fra vinduerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra Propperiet: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.575384525845449.1073741931.371861676197736&type=1

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...